Gebyrer

Når du har et lån koster det penger. Du må vanligvis betale ganske mye penger. Det beste, som alle vet, er å unngå så mye penger som mulig. Du må komme deg unna alt som koster penger slik at du kan bruke pengene der det gjelder. Det viktigste er å betale på avdragene og ikke bruke penger på gebyrer, renter og andre ting. Den eneste måte å betale på avdrag er å betale det andre hver måned.

Prøv og betal mer

Det beste med billig forbrukslån er å få pengene og det tidspunktet du har betalt tilbake hele beløpet. Det føles veldig godt å kunne betale tilbake absolutt alle pengene. Du frir deg fra gjeldens lenker og letter på humøret med en eneste gang. Tenk deg å betale 6000 kroner i mange år. På et tidspunkt slipper du å betale så mye og pengene blir ledige for bruk på annet moro. Sånn sett er livet ganske fint. Du må betale mer hver måned for å komme deg i en situasjon at lånet blir nedbetalt raskere enn du selv tror.

Har du forsikring?

Du kan også ta opp en forsikring mot å komme i en situasjon hvor det er vanskelig for deg å betale på lånet. Tenkt deg noe så ille som å miste jobben. Da blir det veldig vanskelig for både deg selv og din familie å komme dere igjennom hverdagen. Med en forsikring som koster lite hver måned kan du få forsikringsselskapet til å betale ditt lån hver eneste måned, det er stor hjelp når du selv ikke har jobb.